miercuri, 27 ianuarie 2010

Premiu S.S. x 2



In ultima saptamana am fost premiata de doi buni si dragi prieteni blogosferici cu premiul S.S. (am pus si poza ca sa nu se gandeasca nimeni la prostii). Va multumesc, Vania si Alex! Blogul acesta ar mai trebui sa creasca sa merite acest premiu. Si scuze de intarziere, sesiunea este de vina. :D

Cum fiecare joculet are regulile sale, avem cam asa:
1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.

2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.

3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.

4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr.Linky List astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat

5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.

Acum urmeaza partea grea pentru mine. Ar trebui sa ofer acest premiu mai departe, catre 5 bloguri pe care le apreciez. Oare trisez daca...? Nu cred. Asa ca premiul merge spre Vania si Alex, in primul rand. Stiu ca au mai primit premiul acesta, dar e bine sa faca o colectie mica. Mai are rost sa spun ca sunt bloggarii mei preferati? Apoi mai avem cam asa: Lilick (cea mai buna analista), Crina si Ioana Mare (chiar daca fetele nu scriu atat de des, savurez fiecare postare de-a lor).
Va multumesc inca o data!

4 comentarii:

  1. Multumesc mult! :) Si nu uita azi, te rog, de apelul nostru simultan. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am cum sa uit! O sa spun prezent in cursul zilei de azi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc, am deja şapte sau opt! Aştept să se strângă duzina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne anuntati cand se intampla asta. Dam petrecere :)

    RăspundețiȘtergere