luni, 17 septembrie 2007

Politica romaneasca

A fost o vara interesanta si destul de incarcata. Scandalul pensiilor, in care Basescu a detinut din pacate rolul principal, limba romana devenita limba straina, moartea lui Teoctist care a dus la alegerea (vai, ce surpriza, nu ma asteptam!) a lui Daniel ca patriarh, prea mediatizata operatie a Conducatorului patriei, povestea cu “armeanul competent”, motiunea de cenzura care ba e, ba nu e…. A mai trecut o vara in care dragii nostri politicieni s-au certat cat au putut de mult, cam uitand partea cu poporul in slujba caruia trebuiau sa se afle cu totii.

Urmeaza niste alegeri foarte importante (Europarlamentarele- adica trebuie sa ne alegem oamenii care ne vor reprezenta in Parlamentul European), insa nu prea intereseaza pe nimeni subiectul. In loc sa se faca ceva campanii in care sa se explice ce e cu aceste europarlamentare, pentru ca si badea Gheorghe sa stie pe cine sa voteaze, politicienii nostri, cu Salvatorul in frunte, vorbesc de zor de motiuni, de negocieri, de anticipate si de prim-ministrii noi(se zvoneau 2 nume: Macovei si Morar, acum la moda e Blaga).

PS. Un membru al Senatului si unul al Camerei Deputatilor au fost prinsi in cateva randuri depasind toate masinile din intersectii si trecand pe culoarea rosie a semaforului, care, cam de cand s-a inventat semaforul, inseamna ca tebuie sa te opresti. Cel putin pentru oamenii banali…. Asta ca sa nu uitam in ce tara traim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu