joi, 11 septembrie 2008

Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii

ieri a fost sfarsitul lumii. sau cel putin asa strigau in gura mare un grup de ecologisti (m-am amuzat cand am citit de amenintarile cu moartea la adresa oamenilor de stiinta care au conceput proiectul de la cern; un pic cam ilogic din moment ce oricum ieri am fi murit cu totii :p).
probabil ca si eu, acum, scriu dintr-una din gaurile negre "prevazute" de fanaticii de mai sus... nu stiu cat timp mai am pe aici, in gaura mea neagra adica, asa ca trebuie sa impartasesc ce am facut ieri, de sfarsitul lumii.
mi-am predat raportul de practica la sociologie, am fost cu teo in iulius mall sa mancam si la niste cumparaturi scurte (unde am avut oroarea de a vedea o tanti de 45 de ani mult prea sexy imbracata pentru varsta ei). Apoi am savurat o cafea delicioasa de la starbucks, am ajuns in camin, am facut paste bologneze, am ascultat muzica, am lenevit, m-am uitat la un film foarte fain (elizabeth, the golden age) si pana pe la 4 dimineata am citit pe wikipedia despre tudori, stuarzi si house of hanovra.

adica e ceea ce numesc o zi reusita...sa tot vina asa sfarsitul lumii :)):))
ps. am terminat si cu ultima sesiune de toamna din facultate/cluj si am reusit sa recuperez cam 80% din semi-dezastrul din vara :p; deci da, a fost o zi f buna :)

nu rezist sa nu pun si o melodie, destul de veche ce-i drept, dar fff draguta:



Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany's
Asculta mai multe audio Muzica »

vineri, 5 septembrie 2008

Niciodata nu conteaza altceva

Cea mai tare varianta a uneia dintre cele mai superbe melodii din lume:




"never cared for what they say
never cared for games they play
never cared for what they do
never cared for what they know
and I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
No, nothing else matters."

joi, 4 septembrie 2008

Smoke on the water

ce-i cu lipsa asta de idei si inspiratie? incerc de cateva zile sa scriu ceva pe blog si nu reusesc nici cum. scriu, sterg, scriu, sterg si apoi inchid fereastra. poate pentru ca mi-am propus sa scriu altfel decat de obicei. vroiam sa scriu ceva inteligent, profund, sensibil poate, care sa te puna pe ganduri, nu stiu... ceva ce sa cuprinda cuvinte "mari" si frumoase. inca o data se dovedeste ca nu sunt buna la asa ceva :P.
am vrut, apoi, sa scriu despre un test stupid facut din lipsa aparenta de activitate [conform lui se pare ca sunt cam cu capul in nori, ca ar trebui sa fiu mai pragmatica; ceea ce imi place foarte mult sa cred ca nu e adevarat].
dupa aia, am vrut sa scriu ceva mai serios, legat de ultimele evenimente politice. Nici de asta n-am avut chef.
dar NU, mai bine scriu despre cel mai frumos moment al zilei. pentru mine cel putin :)

nimic nu poate fi mai relaxant decat tigara si cafeaua/"3 in 1" de dimineata. ador acest moment al zilei. este momentul cel mai clar, abia te-ai trezit, ai "revelatii", iti dai seama de multe chestii, realizezi lucruri mai mult sau mai putin dragute. de unele razi, de alte te intristezi usor, de altele rasufli usurat.
numai sa te gandesti de doua ori inainte sa spui cuiva la ce te gandesti la un "3 in 1". exista posibilitatea sa te ia in deradere sau sa spuna ca nu este adevarat. cel mai bine ar fi sa le pastrezi pentru tine, sa zambesti cu acel subinteles ca tu ai inteles mai mult decat au inteles altii ;)) si sa privesti inainte cu optimism si cu incredere in tine (cred ca tocmai mi-am recuperat optimista :P).