luni, 25 august 2008

untitled

m-am confruntat azi cu o specie de om (sa zicem)- cel care nu se tine de cuvant. e cel care iti promite ceva cu zambetul pe buze si chiar te incurajeaza in ceea ce vrei sa faci ca apoi goluri de aer sa apara in memoria lui. din pacate, vina imi apartine pentru ca optimista/idealista din mine sa mai bazeaza din cand in cand pe astfel de specimene. din cauza lui ti se pot da peste cap toate planurile pe care le-ai gandit in detaliu, reusind in cateva minute sa iti ia tot avantul pe care l-ai acumulat in cateva saptamani cu multa grija.
si, desi, aceeasi optimista imi spune ca totul va fi ok, ca problema se va rezolva, undeva pe drum ea ramane in urma si nu mai poate sa tina pasul cu mine.
tocmai mi-a spun cineva cu sunt combinatia perfecta intre idealism si realism. nu stiu daca este asa, stiu doar ca trebuie sa incep sa invat cand sa le folosesc pe fiecare in parte la momentul potrivit. nu de alta, dar nu mai am chef de specia de mai sus.

ps. am o lipsa de inspiratie crunta, nu ma pot gandi la niciun titlu. asa ca las gol deocamdata. poate maine imi vine vreo idee.


Pana una alta, o melodie care pe ici, pe colo se potriveste cu anumite chestii:



I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song)
Asculta mai multe audio Muzica »

joi, 21 august 2008

Just think about it

Aceasta e o melodie pe care o ascult destul de des in ultimele zile. E foarte interesant de urmarit povestea din spatele melodiei. Intotdeauna exista ceva mai mult decat melodia in sine. Trebuie doar sa iti permiti sa vezi dincolo de cuvinte. Iar pentru mine "Me and my monkey" e mai mult decat povestea lui Robbie Williams.





Robbie Williams - Me and my monkey
Asculta mai multe audio Muzica »

marți, 19 august 2008

Un cocktail galben-albastru

Am revenit luni dimineata de la Scoala de Vara I. C. Bratianu- CSL, 2008 (com. Budesa, jud. Arges). Exceptand faptul ca noaptea pe tren mi-a fost rau iar luni am fost la spital, scoala a fost o experienta extraordinara pentru mine.

Este primul eveniment de acest gen la care particip de cand sunt in Pnl si nu a fost deloc asa cum ma asteptam. Credeam ca va fi ceva plictisitor si ca dupa cateva zile ma voi urca pe pereti (:P). Dar totusi am acceptat sa merg, din curiozitate poate. Si bine am facut. Am intalnit tineri din toate colturile tarii, unii cu idei asemanatoare mie, altii cu idei total opuse. Mi-am facut prieteni, am vizitat niste locuri foarte frumoase, am si invatat destul de multe chestii, plus alte lucruri la superlativ [cum am mai spus si in alte dati, nu sunt foarte buna la cuvinte mari].

Programul a fost unul aglomerat si obositor, insa a meritat. A fost un amestec perfect de teorie, practica, distractie si... altceva. Sper sa ma mai intalnesc cu csl-istii din tara sau macar sa mai tin legatura cu o parte in ei.

Intentii, promisiuni....

M-am decis sa revin in blogosfera, nu de alta dar parca ii simt lipsa. A trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic, dar nu conteaza asta. Sper ca de acum inainte sa ma tin mai mult de blog decat data trecuta. Tin minte ca am citit undeva ca balantele ar fi persoane de succes daca ar reusi sa duca pana la capat toate proiectele pe care le-au inceput. Si cam asta imi propun eu in urmatoarele luni. Sa speram ca imi va si iesi :P

Si pentru ca n-am mai scris din decembrie, ar trebui sa imi refac scurta descriere :). Tot Ioana sunt, tot studenta la Stiinte Politice si Sociologie, in Cj. Singura diferenta e ca acum ma simt ceva mai implicata in tot felul de chestii. Am aproape 21 de ani, in continuare nu stiu ce voi face dupa facultate, dar macar am avut revelatia (in ultima saptamana) ca vreau sa dau la Bucuresti la master de studii de securitate. In rest, sunt aceeasi fata pe atat de comuna (cea mai comuna, ca sa citez din cineva :P), pe atat de diferita de restul lumii.